Kontaktujte mě

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vašeho dotazu.

Věra Veitová

Telefon

+420 775 951 203

E-mail

vera.veitova@gmail.com

Facebook

www.facebook.com/vera.veitova.3

Najdete mě

Studio Harmonie

Palackého 388

755 01 Vsetín

Fakturační údaje

Mgr. Věra Veitová

Jabloňová 877

755 01 Vsetín

IČ: 73257061

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Děkuji za Vaši návštěvu na mých stránkách. Jsem potěšena Vaším zájmem o jejich obsah. Beru ochranu vašich soukromých údajů vážně a chci, abyste se zde cítili dobře. Ochrana vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro mě důležitou záležitostí, kterou při mých obchodních procesech beru na zřetel.

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Právo na informace

Na požádání vám já, Věra Veitová, podle možnosti obratem a písemně oznámím, zda a jaké osobní údaje mám o vás zaznamenané. Pokud by navzdory mým snahám o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravím.

Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, můžete je směřovat na vera.veitova@gmail.com nebo přes výše uvedený kontaktní formulář, kde vám jsem k dispozici nejen v případě žádosti o informace, ale i v případě podnětů nebo stížností.

Kodex ochrany údajů

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Když navštívíte mé webové stránky, zaznamenají mé webové servery standardním způsobem IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které mě navštívíte, webové stránky, které u mě navštívíte, a také datum a délku návštěvy.

Bezpečnost

Já, Věra Veitová, přijímám technická, organizační a bezpečnostní opatření, abych chránila u mě vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. Bezpečnostní opatření se s vývojem technologií neustále zlepšují.

Použití a postoupení osobních údajů

Já, Věra Veitová, používám vaše osobní údaje pro marketingové účely – informace o lekcích jógy, Pilates, akcích, seminářích, kurzech.

Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuji jen v rámci závazných právních předpisů. Všichni případní spolupracovníci, technická podpora i obchodní partneři jsou vázáni diskrétností.

Možnost odhlášení

Vaše údaje (jméno, příjmení, email, případně telefon) použiji k tomu, abych vás mohla informovat o mých službách, případně zjistit váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, můžete mi to kdykoliv oznámit, abych mohla údaje podle toho zablokovat. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím emailu vera.veitova@gmail.com. 

Cookies

Používám cookies k tomu, abych mohla sledovat preference návštěvníků a abych mohla podle toho optimálně vytvářet webové stránky a své nabídky. Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili mé stránky. Identifikuje se pouze cookie na vašem počítači.

Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Prohlášení poskytovatele: Já,Věra Veitová, se zavazuji plně respektovat důvěrný charakter Vašich osobních dat, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití.

Vaše detailní osobní data i údaje jsou ukládány a chráněny proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu: Požádáním o zasílání novinek, akcí, obchodních nabídek souhlasí žadatel se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze Mgr. Věra Veitová,  IČ: 73257061, Jabloňová 877, 755 01 Vsetín – jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.

Zároveň registrovaný uděluje souhlas s tím, aby mu prodávající zasílal informace o připravovaných akcích.